Dunes, ontwerpbureau > beverwijk > Reclamebureau in Beverwijk nodig?

Reclamebureau in Beverwijk nodig?

Reclamebureau in Beverwijk nodig?

U zoekt een reclamebureau in Beverwijk om u te helpen met uw reclame, marketing en communicatie? Wij kennen Beverwijk; de mensen, de markt en de kansen. Van de breestraat in het centrum tot de zware markt / bazaar aan de rand van de stad: ze zien allemaal de toegevoegde waarde van een reclamebureau dat zorgt voor resultaat. Bij ons geen wollige woorden, maar concrete oplossingen.

Reclame, marketing of communicatie?
Wie een reclamebureau inschakelt heeft een bepaald doel. Een website laten maken, bijvoorbeeld. Om dat doel te bereiken is een goed plan nodig. Dunes MultiMedia kan u helpen met de strategie en de stappen daarna. Van pakkend logo ontwerp tot betaalbaar webdesign; wij zijn uw creatieve partner! We denken dus ook liever niet in hokjes als 'reclame, marketing of communicatie'. Uiteindelijk komt het namelijk allemaal op hetzelfde neer: zorgen voor resultaat. Een opdracht is voor ons meer dan alleen een opdracht in het portfolio van Dunes. Wij geloven in een hechte samenwerking.

Enkele ondernemers uit Beverwijk en omstreken die u voorgingen:
Kennemer College /  SVOK, Outstanding Events, Jac. P. Thijsse College, Het Hoge Duin, Paviljoen Zeezicht, Danielli Corus - Tata, Bibliotheek IJmond Noord, Dorpsraad Wijk aan Zee, Muziek- & Dansschool Beverwijk , Kingsquare, Party Support, Sea You en MDB Bouwadvies.

Nieuwsgierig geworden?
Vul ons contactformulier in of bel 0251-373104 voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Vrijblijvend contact?

Adres

Dunes MultiMedia
Relweg 57
1949 EC Wijk aan Zee

MAIL: support@dunesmm.nl
TEL: +31(0)251–373104
FAX: +31(0)251–373105

Geschiedenis

Dunes MultiMedia is opgericht door Kuno Hamers in 1997. De naam Dunes in de duinen van Wijk aan Zee was een logische keuze. Onze studio in het pand Jozeboko ligt midden in de duinen van Wijk aan Zee. Multimedia verwijst naar alle media waarin wij onze producten kunnen leveren.